Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Δυναμική επίσκεψη της Πρωτοβουλίας στην ΔΕΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγάλος αριθμός μελών και φίλων της Πρωτοβουλιας Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης ,επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη (19/01) τα γραφεία της ΔΕΗ στο Αργοστόλι και παρέδωσε στον δ/ντη κ. Λουζη εξώδικη διαμαρτυρία και ενημέρωση για λογαριασμό πολλών δεκάδων συμπολιτών μας οι οποίοι εμπιστεύθηκαν το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας και πλήρωσαν τους λογαριασμούς του ρεύματος αρνούμενοι όμως να πληρώσουν το ληστρικό χαράτσι. Η αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας ζήτησε απο τον κ. Λούζη να μην κοπεί καμμία σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος και παράλληλα εξήγησε οτι θα υπερασπισθεί καθε συμπολίτη που θα υποστεί τέτοια ενέργεια. το ρεύμα ειναι κοινωνικό αγαθό και δεν θα αφήσουμε κανέναν να αυθαιρετεί σε βάρος των συμπολιτών μας, επεσήμαναν τα μέλη της Πρωτοβουλίας.
Η Πρωτοβουλία ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες οτι η συλλογή λογαριασμών που δεν πληρώνουν το χαράρσι, συνεχίζεται κανονικά.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
(με επιφύλαξη δικαιωμάτων)

Των κάτωθι υπογραφόντων, κατοίκων Δήμου Κεφαλληνίας
ΚΑΤΑ
Της Ανώνυμης Εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «Δ.Ε.Η.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Χαλκοκονδύλη, αριθμ. 30, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Διευθυντή του καταστήματος της ΔΕΗ Αργοστολίου Κεφαλληνίας.

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Επιτυχημένη η συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας στο Ληξούρι.

Επιτυχημένη ήταν η συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης στο Ληξούρι με θέμα ,, Γιατί το Οχι στο χαράτσι  της ΔΕΗ είναι ζήτημα κρίσιμης σημασίας.,,την περασμένη  Παρασκευή στην αίθουσα του Δημαρχείου.
Τόσο η προσέλευση του κόσμου, το επίπεδο των ομιλιών , η ζωντάνια και ο μεγάλος χρόνος της συζήτησης  που επακολούθησε,  έδειξαν  την κρισιμότητα του κομβικού αυτού θέματος που διαπερνά  και δοκιμάζει  όλη  την ελληνική κοινωνία σήμερα.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Γιατί το όχι στο χαράτσι της ΔΕΗ είναι ζήτημα κρίσιμης σημασίας. Ομιλία της Πρωτοβουλίας στο Ληξούρι

Η Πρωτοβουλία  Πολιτών  Κεφαλονιάς-Ιθάκης  σας  καλεί  στην  ομιλία-  συζήτηση  με το κοινό ,που θα διεξαχθεί στο Ληξούρι την  Παρασκευή  20 Γενάρη  2012 , ώρα  8.00 μ.μ. στην  αίθουσα του Δημαρχείου  με  θέμα  ,, Γιατί  το όχι στο  χαράτσι  της ΔΕΗ είναι  ζήτημα κρίσιμης  σημασίας,,.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Ψήφισμα της Πρωτοβουλίας για την μη διακοπή του ρεύματος

Εμείς  που  συγκεντρωθήκαμε  στα  πλαίσια  της  Πρωτοβουλίας  Πολιτών  Κεφαλονιάς-Ιθάκης , σήμερα 16 Γενάρη  2012 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ,δηλώνουμε  ότι είμαστε αντίθετοι  στην  διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος  σε οποιονδήποτε    δεν  έχει  πληρώσει  το  άδικο παράνομο  και  ληστρικό  χαράτσι