Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ολοι στην συγκέντρωση στην πλατεία, Κυριακή 28 Οκτωβρίου ,11.00 πμ .ΟΧΙ στην τροικα και στα μνημόνια

Η Πρωτοβουλία πολιτών Κεφαλονιάς σας καλεί να λάβετε μέρος, μαζί με το Μέτωπο πολιτών και τα κινήματα, στην συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία την Κυριακή  , στις 11.00 πμ , για να βροντοφωνάξουμε ένα νέο ΟΧΙ στην οικονομική και πολιτκή υποδούλωση , στην τρόικα, στους τραπεζίτες και στους πολιτικούς του συστήματος.
Να διαδηλώσουμε ειρηνικά  αλλά αποφασιστικά την  αντίθεσή μας στην μονόπλευρη ταξική πολιτική του τρικομματισμού και στο καταστροφικό μνημόνιο.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ολοι στην πλατεία Καμπάνας , 18 Οκτώβρη,Πέμπτη 10 πμ..Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας πολιτών

ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ


                                            Η  ΕΜΕΙΣ  Η  ΑΥΤΟΙ

Τα νέα μέτρα λιτότητας και ο προϋπολογισμός του 2013 οδηγούν τους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή , που όμοιά της άλλες χώρες μόνο σε περίοδο πολέμου έχουν βιώσει.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ψήφισμα της συγκέντρωσης κατά της επίσκεψης Μέρκελ. Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας πολιτών



                                                            Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 

Εμείς οι παρευρισκόμενοι  πολίτες, στην συγκέντρωσή μας έξω από την Περιφέρεια- πρώην Νομαρχία Κεφαλονιάς- σήμερα Τρίτη 9 Οκτώβρη


                                                        α π φ α σ ί ζ ο υ μ ε 

ότι είμαστε ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα . Διότι ο σκοπός της είναι η συνέχιση του καταστροφικού μνημονίου που υποδουλώνει την Ελλάδα στους τοκογλύφους και πολυεθνικές , καταστρέφοντας την δική μας οικονομία ρίχνοντας τον λαό σε μεγάλη φτώχεια και εξαθλίωση.
    

                                                     δ η λ ώ ν ο υ μ ε 

οτι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να απαλλαγεί η χώρα από κάθε μνημόνιο και να αποκτήσει ξανά την ανεξαρτησία της και τον λαό της κυρίαρχο και σε ευημερία.

                 ΛΑΟΣ  ΕΝΩΜΕΝΟΣ  ΠΟΤΕ  ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

                Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Να σταματήσουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα. Ολοι στην πρώην Νομαρχία . Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Κεφαλονιάς

Εργαζόμενοι, άνεργοι, έμποροι και επαγγελματίες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες,
Η Πρωτοβουλία πολιτών , το Μέτωπο Κεφαλήνων και τα κινήματα πολιτών,σας καλούν  να πάρετε μαζικά  μέρος στην συγκέντρωσή μας έξω από την  Περιφέρεια-πρώην Νομαρχία- την Τρίτη 9/10 , 8.00 μμ, στα πλαίσια της αντίδρασης της επίσκεψης Μέρκελ στην Ελλάδα και των νέων βάρβαρων μέτρων που ετοιμάζεται να επιβάλλει μαζί με την τρόικα και την κυβέρνηση  στον Ελληνικό λαό ,ενώ για άλλη μια φορά οι κερδοσκόποι μεγαλοφοροφυγάδες και τραπεζίτες  μένουν προστατευμένοι.