Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Να σταματήσει η δίωξη των απεργών εργαζομένων στην ναυτιλία

Η Πρωτοβουλία Πολιτών  Κεφαλονιάς καταγγέλλει την δίωξη κατά των  15 απεργών εργαζομένων στην ναυτιλία κατά την ημέρα της Πρωτομαγιάς,  που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα τους στην απεργία την σημαντική αυτή μέρα, για καλύτερες συνθήκες ζωής και φτηνές και τακτικές συγκοινωνίες  στα νησιά μας απέναντι στα ιδιοτελή συμφέροντα των εφοπλιστών.
Ο αυταρχισμός και η καταστολή των κοινωνικών αγώνων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής και της εφαρμογής των καταστρεπτικών μνημονίων που εφαρμόζουν η τρόικα, οι δανειστές και η κυβέρνηση.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να πισωγυρίσει σε μαύρες μέρες του παρελθόντος.
Συμπαραστεκόμαστε στους καταδιωκόμενους  εργαζόμενους και δημιουργούμε όλοι μαζί το μεγάλο Μέτωπο της Ανατροπής για Δημοκρατία και κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Το Πολυτεχνείο μας οδηγεί στον αντι-μνημονιακό αγώνα.

Το Πολυτεχνείο δεν είναι μια εορτή επετειακή. Το Πολυτεχνείο είναι ζωντανό κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και μας οδηγεί και σήμερα ακόμη περισσότερο στο δρόμο  για να ανατρέψουμε τα μνημόνια, να φύγουμε από την ξένη οικονομική κυριαρχία, να ξαναθεμελιώσουμε την Εθνική κυριαρχία και  να γλυτώσουμε τον λαό από την φτωχοποίηση.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Όλοι και όλες στην απεργία 6 Νοεμβρίου.Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους διώξουμε.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες,
Συμμετέχουμε όλοι στην Πανελλαδική  απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων την Τετάρτη  6 Νοεμβρίου και συγκεντρωνόμαστε στο Εργατικό Κέντρο στις 10.30 πμ. Η βροχή των νέων μέτρων που έρχονται δεν θα σταματήσει αν δεν διώξουμε την καταστροφική κυβέρνηση και ακυρώσουμε όλα τα μνημόνια.