Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Επιτυχημένη η συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας στο Ληξούρι.

Επιτυχημένη ήταν η συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης στο Ληξούρι με θέμα ,, Γιατί το Οχι στο χαράτσι  της ΔΕΗ είναι ζήτημα κρίσιμης σημασίας.,,την περασμένη  Παρασκευή στην αίθουσα του Δημαρχείου.
Τόσο η προσέλευση του κόσμου, το επίπεδο των ομιλιών , η ζωντάνια και ο μεγάλος χρόνος της συζήτησης  που επακολούθησε,  έδειξαν  την κρισιμότητα του κομβικού αυτού θέματος που διαπερνά  και δοκιμάζει  όλη  την ελληνική κοινωνία σήμερα.


Φτάνοντας τα  όριά τους οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, έμποροι , επαγγελματίες, άνεργοι και νεολαίοι διατρανώνουν την  οργή τους για τις αντιλαϊκές πολιτικές της  συγκυβέρνησης  των τριών  κομμάτων του κατεστημένου και της τρόϊκα. Δηλώνουν την υποστήριξή τους σε μια άλλη πολιτική αντιμνημονιακή , φιλολαϊκή που θα έχει επίκεντρό της τους εργαζόμενους και όχι τους προνομιούχους  με τις παραφουσκωμένες καταθέσεις στην Ελβετία. Για την πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας, για μια δίκαιη φορολογική πολιτική που δεν θα αφήνει τις πολυεθνικές  και τις offshore  ασύδοτες υπεράνω των νόμων.
Η οργάνωση είναι το κλειδί για την επιτυχία και αυτό είναι η  πρώτη προτεραιότητα της Πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου