Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Κανείς άνθρωπος χωρίς στέγη. Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

  Φίλες και φίλοι,

Δυστυχώς οι προβλέψεις μας  για την συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου από την τρικομματική κυβέρνηση αυτήν την φορά, με την αγαστή συνεργασία της τρόϊκα ,  επαληθεύτηκαν καθώς συνεχίζεται

παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες περί διαπραγμάτευσης και  εικονικών <<κόκκινων γραμμών>>  που σκοπό είχαν την άγρα ψήφων κατά την προεκλογική περίοδο.
Το σπιράλ της καταστροφής συνεχίζεται, με καινούργια λουκέτα, απολύσεις,νέους φόρους στα λαϊκά στρώματα, συνέχιση των χαρατσιών της ΔΕΗ , πολύ μεγάλη άνοδο της ανεργίας και των αυτοκτονιών απελπισμένων συμπολιτών μας  στην Κεφαλονιά και σε όλη την Ελλάδα.
Η αντίσταση όμως δυναμώνει κάθε μέρα καθώς τα κινήματα και οι πρωτοβουλίες πολιτών  συνεχώς αντιπαλεύουν την μνημονιακή καταστροφή και συνεχώς ενισχύονται από τους αγανακτισμένους πολίτες ολοένα και περισσότερο.
Την Πέμπτη, 19 Ιουλίου, 19.30 διεξάγεται μεγάλη πορεία όλων των κινημάτων και πρωτοβουλιών  στο Υπουργ. Οικονομικών και στην βουλή  με αίτημα.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
Κανείς άνθρωπος χωρίς στέγη.
Είναι πλέον αδήριτη ανάγκη να συντονιστούμε  και με τα άλλα κινήματα και πρωτοβουλίες , να συντονίσουμε την δράση μας , καθώς και στον τόπο μας να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την φωνή μας.
Γι΄αυτό σας καλούμε σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα στην Κεφαλονιά γιατί η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
 Η  Συντονιστική Επιτροπή της Πρωτοβουλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου