Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μαζική και με παλμό η συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας σήμερα.

Με μεγάλη συμμετοχή και με έντονο παλμό η συγκέντρωση και η πορεία της Πρωτοβουλίας πολιτών και των άλλων κινημάτων σήμερα στο Αργοστόλι.
Παρά την δύσκολη μέρα λόγω της άφιξης των κρουαζιερόπλοιων, την τουριστική σαιζόν που δεν έχει λήξει ακόμη, αρκετοί από τους εμπόρους έκλεισαν τα μαγαζιά τους και συμμετείχαν.
Μεγάλη όμως ήταν η συμμετοχή των μισθωτών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων και συνταξιούχων που πήρε μέρος με ενθουσιασμό.

Δυστυχώς παρά το ενωτικό κάλεσμα της Πρωτοβουλίας και των άλλων φορέων για κοινή συμμετοχή, το ΠΑΜΕ εξακολούθησε τον μοναχικό δρόμο.
Χρειάζεται όμως και η νεολαία να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να συμμετάσχει πιο ενεργά.
Η πορεία όμως απαξίωσης του μνημονίου και των δυνάμεων που το στηρίζουν συνεχίζεται καθώς ο εργαζόμενος λαός αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να γλυτώσει η χώρα , από τον δρόμο της αντίστασης, της ακύρωσης του Μνημονίου και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι ακύρωσης του μνημονίου, απαλλαγής από την τρόικα και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αντιστροφή σε μια πορεία ανάκαμψης, προόδου σε φιλολαϊκή κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου