Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μπράβο στους μαθητές του Λυκείου Κεραμειών. Εδωσαν μάθημα Δημοκρατίας.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους μαθητές του Λυκείου και Γυμνασίου Κεραμειών γιατί χθες με την συγκέντρωση και την πορεία τους ζωντάνεψαν το Αργοστόλι με τον αγώνα τους για να μην διαλυθεί  ο,τι απέμεινε από την Δημόσια Παιδεία.
Χθες στις 5. 30 μμ ζωντάνεψε  η κεντρική πλατεία Αργοστολίου με την πολύ μεγάλη παρουσία των μαθητών που κατέβηκαν από τις Κεραμιές για να διαδηλώσουν απέναντι στην βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης. Με την εφαρμογή του Μνημονίου και στην Παιδεία , διαλύεται ότι έχει απομείνει από την Δημόσια Δωρεά Παιδεία και τα παιδιά των λαϊκών τάξεων θα βρεθούνε εκτός σχολείου τα περισσότερα.
Οι νέοι των Κεραμιών φαίνεται ότι το αντιλήφθηκαν έγκαιρα και με την συγκέντρωσή τους και την μεγάλη και ζωντανή πορεία τους στο κέντρο του Αργοστολίου έδειξαν σε όλους ότι μόνο ο αντιμνημονιακός δρόμος του αγώνα μπορεί να ανατρέψει τον κατήφορο της χώρας.
Η Πρωτοβουλία παρευρέθηκε σύσσωμη και συμπαραστάθηκε στους νεολαίους και δεσμεύτηκε να τους υποστηρίξει στον αγώνα τους για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία αντάξια του λαού μας.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου