Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Καταστροφή. Το Μνημόνιο κλείνει τα ΤΕΙ και η αναποτελεσματικότητα των αρμοδίων.

Η αρχή του τέλους της καταστροφής για το νησί μας και την νεολαία άρχισε με το ξήλωμα των ΤΕΙ, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων του συστήματος που μας καθησύχαζαν περί του αντιθέτου.
Από καιρό είχαν φανεί τα πρώτα σημάδια για την επερχόμενη καταστροφή.Η απόφαση είχα παρθεί , αλλά έμενε να υλοποιηθεί την κατάλληλη  ώρα αφού πρώτα εφησυχάσει η τοπική κοινωνία ώστε να περάσει όσο πιο ομαλά γινόταν.
Είναι φανερό ότι στα πλαίσια της Μνημονιακής πολιτικής τα χρήματα για την παιδεία , την αποκέντρωση και την κοινωνική ανάπτυξη πρέπει να περικοπούν για να εξοφληθούν τα χρέη του συστήματος , οι υποχρεώσεις των πολιτικών του απέναντι στους πάτρωνες τους με την τίμημα την ολική καταστροφή της νεολαίας και του νησιού αφού πρώτα άφησαν να   απαξιωθούν με την κακοδιαχείριση και την υποχρηματοδότηση των ΤΕΙ.

Η αναποτελεσματικότητα και η αδυναμία των αρμοδίων είναι φανερή και δεν μας πείθουν οι διαμαρτυρίες τους, τα παρακάλια στους υπουργούς και τα ,, ψηφίσματά,, τους.
Γνωρίζουμε όλοι καλά χωρίς μεγάλη αντιμνημονιακή συσπείρωση της κοινωνίας και απαλλαγή από τα δεσμά του μνημονίου η καταστροφή θα συνεχισθεί.

 ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΩΡΑ
 ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου