Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί κομματικοποιείτε τον αγώνα για τα ΤΕΙ;

Με μεγάλη δυσαρέσκεια  ο εμπορικός κόσμος της Κεφαλονιάς και τα κινήματα πολιτών, παρακολούθησαμε  την θεατρική παράσταση των υπευθύνων του Δήμου και την   κομματική συμπεριφορά τους, να μην μας   επιτρέψουν να μιλήσουμε  στο μεγάλο Παγκεφαληνιακό συλλαλητήριο της περασμένης Τετάρτης στην πλατεία Αργοστολίου για να μη κλείσουν τα ΤΕΙ.
Γιατί άραγε επέβαλλαν αυτήν την λογοκρισία;Τι είχαν να φοβηθούν;

Μήπως για να μην υπάρξει φωνή που να αποκαλύπτει τις τεράστιες ευθύνες του Δήμου ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν το παραμικρό για να μην φθάσουμε στο κλείσιμο τους;
Μήπως για να μη ακουστεί η αλήθεια στους φοιτητές και στην τοπική κοινωνία ότι το καταστροφικό μνημόνιο είναι η κύρια αιτία που κλείνουν τα ΤΕΙ;
Αλήθεια μπορούν να πιστεύουν ότι  μπορούν  να κρυφτούν  με τέτοιες αντιδημοκρατικές και κομματικές μεθόδους;
Με παχιά λόγια υπεράσπισης δήθεν των ΤΕΙ την ίδια ώρα που εγκρίνουν  το Μνημόνιο, την καταστροφή της Ελλάδας και της Παιδείας, πιστεύουν ότι μπορούν να μας ξεγελάσουν.
Τούτη την ώρα όμως  απαιτείται να σταθούμε όλοι υπεράνω κομματικών σκοπιμοτήτων.
Τούτη την ώρα όμως  χρειάζεται Παγκεφαλληνιακό προσκλητήριο ώστε η τοπική κοινωνία , τα κινήματα πολιτών , όλοι οι φορείς να δώσουμε τον αγώνα μαζί με τους φοιτητές ενωμένοι.
Πιστεύουμε ότι μόνο με όσο μεγαλύτερη συμμετοχή κινημάτων  και κοινωνικών φορέων , παρά τις διαφορές μας, μπορούμε να νικήσουμε.
Ας αναγνωρίσει το λάθος του ο Δήμος όσο είναι νωρίς.
Η τοπική κοινωνία δεν συγχωρεί κομματικές σκοπιμότητες τούτη την ώρα.
ΤΑ  ΤΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΘΑ  ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΑΝΗΣ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου