Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Την Δευτέρα 14/11/2011 αντιπροσωπεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ  αποτελούμενη από τους Βανδώρο Δημήτρη, Γαλιατσάτο Θεόδωρο, Γιαννοπούλου Δέσποινα,   επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Κουρή και συζήτησε μαζί του την δυνατότητα παροχής στήριξης από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στους συμπολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι επί των ακινήτων που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η αντιπροσωπεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ζήτησε από τον κ. Κουρή την ενεργοποίηση της σχετικής  απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου , σε συνεννόηση και με τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής αποδέχθηκε ευμενώς την πρόταση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και υποσχέθηκε άμεση ενεργοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών ώστε η αντίσταση και η άρνηση πληρωμής των συμπολιτών μας να λάβει συλλογικό χαρακτήρα.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και σε άλλες δράσεις προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια για άρνηση πληρωμής στο άδικο  και αντισυνταγματικό χαράτσι.

Αργοστόλι  15/11/20011







3 σχόλια:

  1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ,ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.. ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.:lixouriotiskefpanos@gmail.com

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ,,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ,,ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ. ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, σε καλοσωρίζουμε στο μπλογκ μας και δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας.
    Σαν Πρωτοβουλία μελετάμε και άλλους τρόπους παρέμβασης και κινητοποιήσεων ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντιστυνταγματικό και αντιλαϊκό χαράτσι.
    Πρέπει όλοι να ενωθούμε και να βρισκόμαστε συντονισμένοι.Ειδόποίησέ μας οποτεδήποτε μας χρειαστείς.
    Στο τέλος η λαϊκή ενότητα θα νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από Πόρο κι εμείς μαζί σας! Για όποια δράση ενημερώστε μας.
    arisbatistatos@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή