Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η εκδήλωση της Πρωτοβουλίας στην πλατεία Καμπάνας.

Στην πλατεία Καμπάνας όπως είχε αναγγελθεί από την Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης , πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της, για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Προηγήθηκαν χαιρετισμοί από φορείς και ακολούθησε η κύρια ομιλία. Η πλατεία Καμπάνας είναι συμβολική και για την τιμή των δικών μας παιδιών που αγωνίστηκαν στο Πολυτεχνείο.
Στην ομιλία αναφέρθηκαν  οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός μας από τις αντιλαϊκές , αντιαναπτυξιακές  πολιτικές που εφαρμόζει η τρόικα  και το κατεστημένο πολιτικό σύστημα, και την ανάγκη άντλησης ψυχικής δύναμης από το παράδειγμα της εξέργεσης του Πολυτεχνείου.
Τότε ο λαός και η νεολαία αντιπάλευαν την χούντα και την αμερικανοκρατία  ενώ σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν την τρόικα και το σύνολο του ελληνικού αστικού κατεστημένου.
Η αντιστροφή αυτής της πολιτικής , σε μια νέα φιλολαϊκή κατεύθυνση που θα ζωντανέψει την πραγματική οικονομία , ορθοποδήσει την χώρα, φορολογήσει τους έχοντες και κατέχοντες  και τον παραμερισμό του τμήματος των διεφθαρμένων πολιτικών,  είναι  άμεση αναγκαιότητα.
Τέλος τονίστηκε  η  ανάγκη περαιτέρω συσπείρωσης και οργάνωσης των λαϊκών δυνάμεων για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου